Ειδικευθείς σε Πανεπιστημιακή Κλινική της Γερμανίας (Homburg)
Practice premises

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα έως Σάββατο κατόπιν ραντεβού.

Το ιατρείο

Καλωσήρθατε στο δερματολογικό ιατρείο υπό την επιστημονική υπευθυνότητα του ιατρού δερματολόγου Ανδρέα Μερκουρέα.

Με 10ετή εμπειρία που αποκτήθηκε σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία και κλινικές αισθητικής ιατρικής της Γερμανίας εγγυόμαστε σύγχρονη διάγνωση και θεραπεία όλων των παθήσεων αλλά και αισθητικών προβλημάτων του δέρματος.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν όλο το φάσμα της κλινικής δερματολογίας, της δερματοχειρουργικής, της αισθητικής δερματολογιάς και των θεραπειών laser του δέρματος.

Με χαρά εξυπηρετούμε και ξενόγλωσους ασθενείς παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες μας στα γερμανικά και στα αγγλικά.

Επισκεφθείτε το δερματολογικό μας ιατρείο και βιώστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανθρώπινης προσέγγισης του δερματολογικού σας θέματος συνδυασμένη με την πλέον σύγχρονη θεραπεία ευρωπαικών προδιαγραφών!

Μερκουρέας Ανδρέας

Profile Picture

Ο δρ. Ανδρέας Μερκουρέας είναι δερματολόγος-αφροδισιολόγος, εξειδικευμένος στην δερματοχειρουργική, στην αισθητική δερματολογία και στην φλεβολογία.

Αποφοίτησε το 2011 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και στην συνέχεια εργάστηκε στην Παθολογική Κλινική και Εντατική Μονάδα του Περιφερειακού Νοσοκομείου του Siegen στη Γερμανία (2011 - 2013).

Ειδικεύθηκε (2013 – 2015) στην Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική (Universitätshautklinik) του Homburg, στο Saarland της Γερμανίας. Η ειδίκευσή του περιλάμβανε την αντιμετώπιση βαριών και αυτοάνοσων δερματολογικών παθήσεων, ανώτερες δερματοχειρουργικές τεχνικές αντιμετώπισης του καρκίνου του δέρματος καθώς και ήταν υπεύθυνος του τμήματος φλεβολογίας της πανεπιστημιακής κλινικής.

Είναι υπ. Διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Saarland της Γερμανίας, ενώ προσέφερε και πολυετές διδακτικό έργο στους φοιτητές του ομώνυμου πανεπιστημίου στο αντικείμενο της δερματολογίας – αφροδισιολογίας.

Από το 2019 κατέχει την γερμανική πιστοποίηση εξειδίκευσης στην Αλλεργολογία του Δέρματος (Zusatzbezeichnung für Allergologie).

Ως επιμελητής δερματολογίας εργάστηκε σε ιδιωτικές κλινικές της Καρλσρούης και του Μάνχαιμ της Γερμανίας με εξειδίκευση στην Δερματοχειρουργική καλοήθων και κακοήθων όγκων δέρματος και στην Αισθητική Δερματολογία με εφαρμογές laser, botox και εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος.

Από το 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα ως επιστημονικός υπεύθυνος των δερματολογικών ιατρείων Beauty Med σε Κηφισιά και Αχαρνές στην Αθήνα.

Με 10-ετή ευρωπαϊκή εμπειρία προσφέρει πλέον στο ιατρείο του σύγχρονες up to date υπηρεσίες που περιλαμβάνουν όλο το φάσμα της κλινικής, χειρουργικής και αισθητικής δερματολογίας.

Ιδίως στον τομέα της αισθητικής ιατρικής προσφέρει εξειδικευμένες καινοτομίες όπως η αισθητική αναδόμηση προσώπου με “υγρό” Lifting (Liquid Lifting / Face Remodeling / Λίφτινγκ χωρίς νυστέρι).

Διεύθυνση

Λεωφόρος Κηφισίας 124
Μαρούσι
151 25 Περιφερειακή ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών Ελλάδα

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 6978492870