Παραμετροποίηση


Το πρόγραμμα διαχείρισης ιατρείου Γαληνός Office είναι σχεδιασμένο για την εξυπηρέτηση όλων των ιατρικών ειδικοτήτων. Ωστόσο, κάθε ιατρείο έχει μικρές ή μεγάλες ιδιαιτερότητες στη ροή εργασιών του. Με την κατάλληλη ρύθμιση του προγράμματος, είναι δυνατή η κάλυψη κάθε ανάγκης.

Λόγω έλλειψης χρόνου ή και διάθεσης, ενδέχεται να μην επιθυμείτε να αναλάβετε κάποιες εξειδικευμένες ρυθμίσεις του προγράμματος. Γι’αυτόν τον λόγο προσφέρεται η υπηρεσία παραμετροποίησης και εκπαίδευσης, η οποία στοχεύει στην άμεση και πλήρη προσαρμογή του λογισμικού στις ανάγκες σας.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του Γαληνός Office θα αναλάβουν να καταγράψουν τις ανάγκες σας, να ρυθμίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμα και να εκπαιδεύσουν τους χρήστες. Με αυτόν τον τρόπο, θα πετύχετε την πλήρη αξιοποίηση του προγράμματος από την πρώτη κιόλας μέρα. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε τρία απλά και γρήγορα βήματα.

1. Παρουσίαση και καταγραφή απαιτήσεων

Στην πρώτη επαφή γίνεται η βασική παρουσίαση του προγράμματος και των λειτουργικών του χαρακτηριστικών. Επιπλέον, στα πλαίσια ανοιχτής συζήτησης, ο συνεργάτης μας καταγράφει τις διαδικασίες του ιατρείου σας καθώς και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

2. Ρυθμίσεις και παραμετροποίηση

Η προσαρμογή του προγράμματος στα μέτρα σας περιλαμβάνει τα παρακάτω:

  • Πρόσκληση χρηστών και καθορισμός δικαιωμάτων
  • Ρύθμιση των παραστατικών και του myDATA
  • Εξειδικευμένη διαμόρφωση του φακέλου υγείας
  • Διαμόρφωση των ημερολογίων (διαθεσιμότητα, υπενθυμίσεις, κόστος και διάρκεια επισκέψεων, χρωματισμός)
  • Δημιουργία ιστοσελίδας ιατρείου
  • Εισαγωγή δεδομένων από προηγούμενο πρόγραμμα
  • Μεταφόρτωση και προσαρμογή του λογότυπου του ιατρείου στις εκτυπώσεις

3. Εκπαίδευση και παράδοση

Πριν την παράδοση του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση εκείνων των λειτουργιών που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει εκπαίδευση όλων των χρηστών (ιατρών, γραμματέων κ.λπ.) και επίλυση αποριών. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει επίσης σχετικό ενημερωτικό υλικό.

Ιδιαίτερα για τα ιατρεία που διαθέτουν περισσότερους από δύο χρήστες, η υπηρεσία παραμετροποίησης προσφέρει σηματικά οφέλη. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.