Συχνές ερωτήσεις


Δυνατότητες προγράμματος

Το Γαληνός Office συνδέεται με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση;

Με το Γαληνός Office, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ξανά το e-prescription.gr. Το πρόγραμμα προσφέρει δυνατότητες άντλησης δεδομένων και αποστολής επισκέψεων, συνταγών και παραπεμπτικών στην ηλεκτρονική συνταγοράφηση.

Εξυπηρετούνται οι ανάγκες πολυϊατρείου;

Το πρόγραμμα Γαληνός Office υποστηρίζει τη δημιουργία πολλαπλών χρηστών για το ίδιο ιατρείο. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα προγραμματισμού και διαχείρισης ραντεβού πολλών ιατρών οι οποίοι εργάζονται στον ίδιο χώρο. Οι ρόλοι που μπορεί να έχει ένας χρήστης είναι: διαχειριστής, ιατρός και απλός χρήστης. Κάθε ρόλος προσδίδει διαφορετικά δικαιώματα πρόσβασης σε πληροφορίες και λειτουργίες.

Κόστος και αγορά συνδρομής

Πόσο κοστίζει η συνδρομή και πως θα την αγοράσω;

Αρχικά σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το πρόγραμμα δημιουργώντας τον λογαριασμό σας ο οποίος σας δίνει αυτόματα πρόσβαση στην πλήρη λειτουργικότητα για την καταχώρηση έως 150 ασθενών και αρχείων συνολικού μεγέθους 25MB. Εφόσον επιθυμείτε να προχωρήσετε σε αγορά άδειας χρήσης του προγράμματος, αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε εδώ.

Θέλω να δοκιμάσω το πρόγραμμα πριν το αγοράσω. Γίνεται;

Φυσικά και γίνεται. Σας δίνουμε δοκιμαστική άδεια χρήσης της εφαρμογής για καταχώρηση έως 150 ασθενών και μεταφόρτωση αρχείων συνολικού μεγέθους έως 25MB. Η άδεια χρήσης ισχύει για απεριόριστο χρονικό διάστημα και μπορείτε να την αναβαθμίσετε όποτε και αν το επιθυμείτε. Για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα δοκιμαστικά πατήστε εδώ.

Πρόσβαση και ασφάλεια δεδομένων

Πως μπορώ να συνδεθώ στο πρόγραμμα;

Απλώς χρησιμοποιήστε την επιλογή "Σύνδεση" στο επάνω μέρος της σελίδας.

Τα δεδομένα μου είναι ασφαλή; Ποιος μπορεί να τα δει;

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως κάθε ιατρός θέλει να διασφαλίσει την ακεραιότητα και την ασφάλεια των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των ασθενών του. Η κρυπτογράφηση των δεδομένων εξασφαλίζει την προστασία από κακόβουλες επιθέσεις ή υποκλοπές και την ανάγνωσή τους μόνο από τον χρήστη. Κανένα αντίστοιχο πρόγραμμα δεν διαθέτει μία τόσο αξιόπιστη τεχνολογία όπως το Zero Knowledge.

Εάν θελήσω να διακόψω τη συνδρομή, θα χάσω τα δεδομένα μου;

Όχι. Τα δεδομένα σας μπορείτε να τα παραλάβετε σε αρχείο excel ανά πάσα στιγμή, ακόμα και μετά τη λήξη της συνδρομής σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εισέλθετε στην εφαρμογή, να επιλέξετε το μενού "Ρυθμίσεις", τη σελίδα "Ασφάλεια δεδομένων" και να πραγματοποιήσετε την εξαγωγή των δεδομένων σε αρχείο excel.

Υποστήριξη

Πως θα μάθω να χειρίζομαι το πρόγραμμα; Εάν έχω κάποια απορία, που μπορώ να απευθυνθώ;

Αντιλαμβανόμαστε πως η εκμάθηση του προγράμματος είναι το σημαντικότερο βήμα μετά την ενεργοποίηση της άδειας χρήσης. Γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε φροντίσει να υπάρχει αναλυτικός οδηγός χρήσης της εφαρμογής στο μενού βοήθεια. Στο ίδιο μενού δίνονται όλα τα στοιχεία επικοινωνίας για να μας απευθύνετε προσωπικά τις ερωτήσεις σας.

Το πρόγραμμα ενημερώνεται; Τι πρέπει να κάνω για να έχω την τελευταία έκδοση;

Το πρόγραμμα ενημερώνεται τακτικά ακολουθώντας τις ανάγκες των σύγχρονων ιατρείων και τις αλλαγές στην νομοθεσία. Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα για να λάβετε τις πρόσφατες ενημερώσεις. Επειδή το πρόγραμμα παρέχεται μέσω διαδικτύου, με την είσοδό σας στην εφαρμογή έχετε πάντα πρόσβαση στην τελευταία έκδοση.

Δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ για να ρυθμίσω το πρόγραμμα και να εκπαιδεύσω τους χρήστες. Μπορείτε να βοηθήσετε;

Για τον σκοπό αυτό, το Γαληνός Office προσφέρει την ολοκληρωμένη υπηρεσία παραμετροποίησης και εκπαίδευσης. Μάθετε περισσότερα εδώ