Πολυγλωσσική υποστήριξη


Το Γαληνός Office είναι το μοναδικό πλήρες πρόγραμμα ιατρείου στην ελληνική αγορά το οποίο διατίθεται και στην αγγλική γλώσσα. Άλλωστε, ο σχεδιασμός του έχει βασιστεί σε διεθνή πρότυπα και κωδικοποιήσεις όπως το SOAP note, η ICD-10, η SNOMED-CT κλπ, με στόχο την εφαρμογή του σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Με την αγγλική έκδοση, το Γαληνός Office εξυπηρετεί ιατρούς που προτιμούν ένα πρόγραμμα ιατρείου στην αγγλική γλώσσα καθώς και ιατρούς από το εξωτερικό που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας.

Αγγλική έκδοση ιατρικού λογισμικού

Καθώς το Γαληνός Office στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε διεθνή πρότυπα που εφαρμόζονται στα πληροφοριακά συστημάτα νοσοκομείων στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία, η χρήση του είναι ιδιαίτερα οικεία σε ιατρούς που έχουν εκπαιδευτεί και εργαστεί στο εξωτερικό. Έλληνες ιατροί που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και επιστρέφουν στην Ελλάδα για να ξεκινήσουν το ιατρείο τους, προτιμούν την αγγλική έκδοση του Γαληνός Office γιατί η ορολογία τους είναι γνώριμη. Μάλιστα, σε περίπτωση που το ιατρείο διαθέτει γραμματειακή υποστήριξη, ο υπάλληλος μπορεί να εργάζεται στο περιβάλλον στην ελληνική γλώσσα.

Το πλήθος τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας αυξάνεται διαρκώς με αποτέλεσμα να μεγαλώνει και η ανάγκη για ιατρικές υπηρεσίες. Ιατροί του εξωτερικού εργάζονται στην Ελλάδα είτε ιδιωτικά, είτε σε πολυϊατρεία με στόχο να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες. Η αγγλική έκδοση του Γαληνός Office υποστηρίζει αυτή την κατηγορία ιατρών προσφέροντας ένα κατανοητό και εύχρηστο περιβάλλον. Οι εκτυπώσεις στην αγγλική γλώσσα προσφέρονται στους ασθενείς ώστε να μπορούν να ενημερώσουν τον οικογενιακό τους ιατρό όταν επιστρέψουν στη χώρα τους. Στην περίπτωση πολυϊατρείου, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν αν θα χρησιμοποιούν το πρόγραμμα στα ελληνικά ή στα αγγλικά.

Τέλος, χάρη στη σχεδίασή του, η μετάφραση του προγράμματος και σε άλλες γλώσσες είναι εφικτή σε σύντομο χρονικό διάστημα.