Ηλεκτρονική τιμολόγηση


Ένα ιατρείο έχει έσοδα, έξοδα, φορολογικές υποχρεώσεις και γενικότερες ανάγκες παρακολούθησης των οικονομικών. Η διαχείριση των συναλλαγών με έναν ασθενή δημιουργεί χρεώσεις, εισπράξεις, εκκρεμότητες και πολλά άλλα. Συνεπώς, ένα πρόγραμμα το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένη διαχείριση των οικονομικών δεδομένων με εύκολο και απλό τρόπο είναι απαραίτητο.

Στο Γαληνός Office, κάθε ασθενής διαθέτει τον δικό του οικονομικό λογαριασμό ο οποίος ενημερώνεται σε κάθε επίσκεψη με την έκδοση παραστατικού. Με ελάχιστα κλικ μπορείτε να δείτε το υπόλοιπο ανά ασθενή, τις συνολικές εκκρεμότητες του ιατρείου, τις υψηλότερες εισπράξεις και πολλά άλλα. Τέλος, το πρόγραμμα συνδέεται με το myDATA της ΑΑΔΕ για την τήρηση ηλεκτρονικών βιβλίων.

Παραστατικά

Το Γαληνός Office σας δίνει τη δυνατότητα έκδοσης παραστατικών με ελάχιστο κόπο. Καθώς τα απαραίτητα δεδομένα είναι ήδη αποθηκευμένα στο πρόγραμμα, καταχωρείτε μόνο το είδος της υπηρεσίας/προϊόντος και την αξία. Το πρόγραμμα υπολογίζει τα ποσά και το παραστατικό είναι στη διάθεσή σας για εκτύπωση. Υποστηρίζονται οι εξής τύποι: Απόδειξη Λιανικών Συναλλαγών, Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών, Απόδειξη Είσπραξης.

Όπως κάθε εκτύπωση του Γαληνός Office, έτσι και το παραστατικό είναι εξατομικευμένο καθώς φέρει το λογότυπο του ιατρείου και τα στοιχεία σας. Μάλιστα, μπορείτε να το στείλετε στον ασθενή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας μέσα από το πρόγραμμα.

Screenshot

myDATA

Για την τήρηση των ηλεκτρονικών βιβλίων της ΑΑΔΕ, το πρόγραμμα συνδέεται με το myDATA. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτετε κωδικούς πρόσβασης στο myDATA REST API και να επιλέξετε αν η διαβίβαση στοιχείων θα γίνεται σε πραγματικό χρόνο, κατά την έκδοση του παραστατικού ή ασύγχρονα, στο τέλος του μήνα.

Οικονομικά

Το dashboard οικονομικών συναλλαγών είναι ένα εύχρηστο περιβάλλον όπου προβάλλονται τα οικονομικά στοιχεία του ιατρείου για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Οι πληροφορίες αναπαρίστανται γραφικά αλλά και σε πίνακες.

Screenshot

Λοιπές δυνατότητες

  • Διαβίβαση στοιχείων στο myDATA είτε σε πραγματικό χρόνο, είτε ασύγχρονα
  • Αυτόματη αποστολή του παραστατικού με e-mail
  • Άμεση χρέωση ασθενούς εντός του παραθύρου της επίσκεψης
  • Ορισμός προκαθορισμένου κόστους και συντελεστή Φ.Π.Α. ανά υπηρεσία ώστε να συμπληρώνονται αυτόματα κατά τη σύνταξη του παραστατικού
  • Τήρηση υπολοίπου για κάθε ασθενή και προβολή μέσα στην καρτέλα του
  • Εκτύπωση ημερολογίου παραστατικών για την προώθηση στον λογιστή
  • Εκτύπωση υπολοίπων όλων των ασθενών

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του προγράμματος δωρεάν για τους πρώτους 150 ασθενείς.

Δωρεάν χρήση