Ιατρικό λογισμικό για κάθε ειδικότητα


Το Γαληνός Office προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε ειδικότητας προσφέροντας πολλές και διαφορετικές φόρμες προς συμπλήρωση ιατρικών και άλλων δεδομένων. Κατά την πρώτη σύνδεση στην εφαρμογή, ο ιατρός επιλέγει την ειδικότητά του ώστε να λάβει αυτόματα την έκδοση που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες του. Οι διαφορετικές εκδόσεις έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί σε συνεργασία με ιατρούς της εκάστοτε ειδικότητας.

Παθολόγος

Ως υπεύθυνος για την παροχή σφαιρικής φροντίδας στον ασθενή, τηρεί οργανωμένους και πλήρεις ηλεκτρονικούς ιατρικούς φακέλους και συνταγογραφεί εύκολα και γρήγορα.

Περισσότερα

Ψυχίατρος

Καταγράφει αναλυτικά τις παρατηρήσεις και τα ευρήματα που προκύπτουν κατά την εξέταση του ασθενούς καθώς και την πορεία της νόσου.

Περισσότερα

Ογκολόγος

Καταχωρεί αναλυτικά το πλάνο και την πορεία των θεραπειών και καταγράφει τα αποτελέσματα εξετάσεων επισυνάπτοντας σχετικά αρχεία.

Περισσότερα

Παιδίατρος

Οργανώνει τα δεδομένα των ασθενών από τη βρεφική ηλικία μέχρι την εφηβεία ώστε να έχει την πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας κάθε ασθενούς.

Περισσότερα

Καρδιολόγος

Συνταγογραφεί χωρίς προβλήματα, τηρεί πλήρεις ηλεκτρονικούς φακέλους υγείας και έχει στη διάθεσή του συστήματα υποστήριξης αποφάσεων.

Περισσότερα

Οφθαλμίατρος

Τηρεί αρχείο με τις μετρήσεις και εξετάσεις κάθε ασθενούς για να έχει μια συνολική εικόνα της πορείας του.

Περισσότερα