Νέο λογότυπο, νέα ιστοσελίδα


Νέο office.galinos.gr

06/05/2021 : Σας καλωσορίζουμε στο νέο office.galinos.gr, την νέα προϊόντική ιστοσελίδα με σύγχρονη εμφάνιση, περισσότερες δυνατότητες και ανανεωμένο περιεχόμενο.

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα σάς ενημερώνει για οτιδήποτε πρέπει να γνωρίζετε για το Γαληνός Office πριν ξεκινήσετε τη δωρεάν χρήση ή προχωρήσετε σε αγορά συνδρομής. Ο νέος τιμοκατάλογος είναι αναλυτικός και θα σας λύσει κάθε απορία. Στη σελίδα «Ειδικότητες» θα μάθετε πως το πρόγραμμα προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες της ειδικότητάς σας. Τέλος, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη νέα φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ώστε να σας καλέσουμε και να συζητήσουμε τρόπους αύξησης της αποτελεσματικότητας του ιατρείου σας.

Ως προς την αισθητική παρουσίαση του office.galinos.gr, επιλέξαμε νέα χρώματα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη διάταξη της αρχικής σελίδας. Το νέο λογότυπο έχει γίνει πιο μοντέρνο, ενώ διατηρεί το g από τον Γαληνό.

Ο ανασχεδιασμός του λογότυπου αντιπροσωπεύει τις φιλοδοξίες της εταιρείας Ergobyte να δώσει νέα ώθηση στο προϊόν προσφέροντας στην αγορά ένα επιστημονικό πρόγραμμα ιατρείου. Οι πρόσφατες αλλαγές σηματοδοτούν την εκκίνηση μιας νέας, δυναμικής περιόδου για το Γαληνός Office.


Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα το Γαληνός Office, ξεκινήστε τώρα εντελώς δωρεάν και αποκτήστε πρόσβαση στην πλήρη λειτουργικότητα του προγράμματος, χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς.

Δωρεάν χρήση