Νέα έκδοση για οφθαλμίατρο


01/03/2022: Ο φάκελος υγείας του Γαληνός Office εμπλουτίστηκε με νέες φόρμες για τον οφθαλμίατρο. Πρόκειται για μια ειδικότητα με ιδιαίτερες ανάγκες καθώς στηρίζεται σε μετρήσεις μηχανημάτων αλλά και εξετάσεις του οφθαλμού.

Στην πρώτη έκδοση του προγράμματος για τον οφθαλμίατρο, ενσωματώθηκαν ενότητες για τη διάθλαση, την οπτική οξύτητα, την ενδοφθάλμια πίεση και τη βυθοσκόπηση. Ο σχεδιασμός των πεδίων έγινε σε συνεργασία με οφθαλμιάτρους. Με την επόμενη έκδοση, η οποία αναπτύσσεται ήδη, πρόκειται να διατεθούν επιπλέον φόρμες δεδομένων για εξετάσεις οι οποίες αφορούν τον κερατοειδή χιτώνα, τα βλέφαρα και το οφθαλμολογικό ιστορικό (γλαύκωμα, επεμβάσεις, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια και άλλα).

Οφθαλμίατρος

Στόχος της νέας έκδοσης του φακέλου υγείας είναι η καταγραφή των βασικών δεδομένων και παρατηρήσεων που συλλέγονται κατά την επίσκεψη σε έναν οφθαλμίατρο. Για παράδειγμα, με την ενότητα «Διάθλαση» καλύπτονται οι πληροφορίες για τυχόν διαθλαστικές ανωμαλίες, όπως μυωπία, αστιγματισμός, υπερμετροπία και πρεσβυωπία.

Στην αφιερωμένη σελίδα για τον οφθαλμίατρο, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τον εξειδικευμένο ιατρικό φάκελο που προσφέρει το Γαληνός Office.


Είστε οφθαλμίατρος και θέλετε να δοκιμάσετε το Γαληνός Office; Ξεκινήστε τώρα εντελώς δωρεάν και αποκτήστε πρόσβαση στην πλήρη λειτουργικότητα του προγράμματος, χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς.

Δωρεάν χρήση