Νέα έκδοση 3.0


14/12/2020 : Έχοντας συμπληρώσει 5 χρόνια παραγωγικής λειτουργίας με πολλές νέες εκδόσεις, ήρθε η ώρα το Γαληνός Office να αναβαθμιστεί ριζικά μεταβαίνοντας στη σύγχρονη τεχνολογική υποδομή της Ergobyte. Ευρύτερος στόχος είναι η ενσωμάτωση δυνατοτήτων λογισμικών ERP για αυξημένη απόδοση και λειτουργικότητα.

Το ανανεωμένο περιβάλλον χρήσης είναι παραθυρικό και σας δίνει την ευκαιρία να εκτελείτε ταυτόχρονα πολλές εργασίες. Μετακινώντας το παράθυρο στο προσκήνιο ή χρησιμοποιώντας την ελαχιστοποίηση, οι εργασίες ολοκληρώνονται πιο γρήγορα και αποδοτικά.

Ο φάκελος υγείας έχει ανανεωθεί με επιπλέον ενότητες για τήρηση δεδομένων σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Συγκεκριμένα, προστέθηκαν φόρμες για το κάπνισμα, το αλκοόλ και τις φαρμακευτικές αλλεργίες. Η καταγραφή των σωματομετρικών μεγεθών, δηλαδή του βάρους, του ύψους και της περιφέρειας μέσης και γοφών, παρουσιάζεται σε ενιαίο πίνακα κατά χρονολογική σειρά με δυνατότητα αναπαράστασης των τιμών σε γράφημα.

Κάπνισμα

Στην έκδοση 3.0, η διαχείριση αρχείων επιτρέπει την οργάνωση σε φακέλους και υποφακέλους. Σας προτείνουμε να μεταφέρετε όλα σας τα αρχεία στο Γαληνός Office για να τα έχετε πάντα και παντού μαζί σας. Μάλιστα, με τη νέα λειτουργία της κοινής χρήσης αρχείου μπορείτε να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο περιορισμένης διάρκειας και να τον μοιραστείτε με άλλους.

Φάκελοι αρχείων

Στις αναφορές του Γαληνός Office προστέθηκαν δύο νέες δυνατότητες. Με την αποθήκευση προτύπων, δημιουργείτε πρότυπες γνωματεύσεις για να τις χρησιμοποιείτε ξανά, χωρίς να εισάγετε το ίδιο κείμενο. Με τη συγχώνευση αναφορών, μπορείτε να επιλέξετε περισσότερους ασθενείς και να εξάγετε την ίδια αναφορά με ένα κλικ.

Πρότυπα αναφορών

Η νέα έκδοση της οικονομικής διαχείρισης, εκτός από την απόδειξη λιανικών συναλλαγών (ΑΛΣ), προσφέρει πλέον και την απόδειξη είσπραξης (ΑΕ). Παράλληλα, έχουν αναπτυχθεί λειτουργίες για τον χαρακτηρισμό εσόδων μέσω του myDATA της ΑΑΔΕ.

Η ανανέωση του Γαληνός Office σηματοδοτεί την έκδοση 3.0 και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις παρατηρήσεις των χρηστών και συνδρομητών μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα ανταποκριθεί στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εδώ και 5 χρόνια.


Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα το Γαληνός Office, ξεκινήστε τώρα εντελώς δωρεάν και αποκτήστε πρόσβαση στην πλήρη λειτουργικότητα του προγράμματος, χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς.

Δωρεάν χρήση