Έκδοση 4.0: Επαφές και μηνύματα


15/09/2021 : Η νέα έκδοση του Γαληνός Office εστιάζει στο εσωτερικό marketing και στη βελτιστοποίηση των σχέσεων με τους ασθενείς σας και τους φροντιστές αυτών. Με τις νέες λειτουργίες, έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα ψηφιακά μέσα για τη βέλτιστη επικοινωνία των υπηρεσιών σας.

Επαφές

Εκτός από τους ασθενείς, μπορείτε πλέον να οργανώσετε και τις επαφές με τις οποίες επικοινωνείτε ή συναλλάσσεστε, ενδεικτικά τους συγγενείς και φροντιστές των ασθενών, προμηθευτές, συνεργάτες, ασφαλιστικές εταιρείες και πολλά άλλα. Μάλιστα, μπορείτε να αποτυπώνετε τις σχέσεις μεταξύ τους, όπως γονέας, παραπέμπων, συνεργάτης κ.λπ.

Επιπλέον, ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα έκδοσης αποδείξεων σε τρίτα πρόσωπα. Η λειτουργία αυτή θα εξυπηρετήσει ιατρεία τα οποία εκδίδουν παραστατικά προς ασφαλιστικούς οργανισμούς ή συγγενείς των ασθενών τους.

Μηνύματα

Το Γαληνός Office υποστηρίζει πλέον την αποστολή SMS και E-mail απευθείας μέσα από την εφαρμογή. Για την αποστολή των μηνυμάτων καταναλώνετε credits. Για ένα E-mail απαιτείται 1 credit, ενώ για ένα SMS απαιτούνται 5 credits.

Στείλτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μια γνωμάτευση ή ένα παραστατικό στον ασθενή σας με ένα κλικ. Υπενθυμίστε στους ασθενείς σας ότι ήρθε η ώρα να προγραμματίσουν το επόμενο ραντεβού τους με ένα απλό SMS. Ενημερώστε τους ασθενείς μέσω e-mail για σημαντικά ιατρικά ζητήματα και συμβάλλετε στη διατήρηση της καλής τους υγείας.

Λοιπές βελτιώσεις

Η νέα έκδοση φέρνει μερικές ακόμα αλλαγές. Πλέον, τα αποτελέσματα απεικονιστικών και ιστολογικών εξετάσεων της επίσκεψης εμφανίζονται συγκεντρωτικά και στον ασθενή. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης της επίσκεψης Η/Σ με μία επίσκεψη του Γαληνός Office.

Το Γαληνός Office συμβάλει πλέον στη διαμόρφωση και επικοινωνία μιας εταιρικής ταυτότητας υψηλής αισθητικής και κύρους για το ιατρείο σας.


Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα το Γαληνός Office, ξεκινήστε τώρα εντελώς δωρεάν και αποκτήστε πρόσβαση στην πλήρη λειτουργικότητα του προγράμματος, χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς.

Δωρεάν χρήση